Rólunk

A sikerünk három titka

Minőség

Csak olyan projekteket vállalunk el, amelyekben mi is hiszünk, és hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy megvalósuljanak. Mennyiség helyett minőségre törekszünk.

Inspiráció

Partnereink álmai, kezdeti tervei a mi szakértelmünkkel alaposan átgondolt, valós pályázati projektekké válnak. Inspiráljuk egymást a tervezés során – az eredmény pedig mindkét félnek öröm.

Biztonság

Szeretjük biztonságban tudni a nyertes projektek megvalósítását. Olyan rendszert dolgoztunk ki, amelyben előre ütemezett és kockázatmentes a támogatás lehívása.

A kölcsönös bizalom a tartós és sikeres együttműködés alapja

Az első találkozástól kezdve a bizalom és a hatékony együttműködés kiépítésére, majd évekre szóló megtartására törekszünk. Tudjuk, hogy ügyfelünk a maga szakmájában szakember – mint ahogy mi is a pályázati területen. A projektjével kapcsolatos pályázati döntéseket neki kell meghoznia, ezért fontos számunkra, hogy bízzon abban, hogy a lehető legjobb információkat és tanácsokat kapja tőlünk a projekt minden szakaszában.

Az élet sokszor állítja a projekteket váratlan helyzetek, előre nem látható változások elé. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfelünk érezze az emberi és szakmai támogatásunkat, mellette állunk ezekben a helyzetekben, az ő javát nézzük. Még nem volt „bedőlt” projektünk, egyik ügyfelünknek sem kellett visszafizetnie a kapott pályázati összeget.

Tanácsadói csapatunk

Tartós növekedés és eredményes működés csak egy kiváló csapattal valósítható meg. Amikor az ACT Partner Stratégiával szerződik, nem egyetlen ember dolgozik az Ön pályázatán, hanem mindannyiunk szakértelme segíti az Ön eredményes pályázatát.

Sarkadi Ildikó

Az Act Partner Stratéga Kft. tulajdonosa, ügyvezetője és szakmai vezetője

2000 óta rendelkezik tapasztalattal és rutinnal hazai, európai uniós és egyéb nemzetközi pályázatok készítésében, lebonyolításában és menedzselésében.

Erőssége a stratégiai tervezés és a komplex projektek generálása. Kiváló tárgyalókészsége révén sikeresen építi ki az együttműködést a projektek kapcsán érintett cégek, szakemberek, felügyeleti és szakmai szervezetek között. A kutatás-fejlesztési és innovációs pályázati konstrukciókban jelentős projekteket menedzselt, cégek és kutatóintézetek összekapcsolásával.

„Az új ügyfelek bennem egy szövetségest is találnak terveik megvalósításához. Megoldásokat találok ott, amikor más már visszakozott. Büszke vagyok a visszatérő ügyfelekkel kialakított, bizalmon alapuló kapcsolatokra.”

„Tapasztalatommal, hiteles és pontos információkkal segítem ügyfeleinket a pályázatok útvesztőiben. A kialakított rendszereink révén mindenki tisztában van a feladataival és a vállalt kötelezettségeivel.”

Illy-Molnár Szilvia

Pályázati tanácsadó

Végzettsége: mérlegképes könyvelő, gazdasági agrármérnök.

2009 óta vesz részt európai uniós és hazai pályázatok összeállításában, projektmenedzsmentjében, pénzügyi tervezésében. Jelentős tapasztalata van a könyvelés, ingatlanberuházás, ügyfélmenedzsment területeken is, melyeknek szintén nagy hasznát veszi a pályázati projektekben.

Erőssége a rendszerekben gondolkodás. A nagy volumenű K+F+I, valamint képzési és tanműhely projekteket ötlettől a megvalósulásig menedzseli és elszámolja. A piacon egyedülálló CONRAD elszámoló szoftver kifejlesztésében kiemelkedő szerepe van.

Vejvár Viktória

Pályázati tanácsadó

Végzettsége: gazdálkodás szakos közgazdász.

2012 óta vesz részt európai uniós és hazai pályázatok előkészítésében, pénzügyi elszámolásában. Először pályázati koordinátorként, majd 2019 óta teljes körű pályázati tanácsadóként.

Erőssége az operatív projektek (eszközbeszerzési, munkahely-teremtési, vállalkozásfejlesztési) előértékelése, jogosultságvizsgálata, a költségvetések megtervezése, a pályázatok összeállítása, majd az elszámolások menedzselése.

„Fontos számomra, hogy ügyfeleink rugalmas és megbízható partnernek tartanak. Mindenkivel megkülönböztetett módon bánok, és úgy mondom el a dolgokat, ahogy számukra a legkönnyebb a teendők befogadása.”

„Nálunk tényleg az ügyfél érdeke az első. Bármit hoz az élet, a megoldásra összpontosítunk. Jó érzéssel tölt el, hogy tudom, a munkám fontos, hozzájárul ahhoz, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk.”

Viczián Gyöngyi

Pályázati koordinátor

Végzettsége: mérlegképes könyvelő, vállalkozásmenedzsment szakos közgazdász.

Azt a hátteret teremti meg a cég számára, ami a tanácsadóknak lehetővé teszi a naprakész pályázati információk és útmutatók alkalmazását, az egyes projektek státuszának megfelelő feladatok pontos és maradéktalan elvégzését. 

Erőssége a kontroller szemléletmódja, ennek köszönhetően a projektek elszámolásában is jelentős szerepet vállal. A cég adatbázisainak, kimutatásainak kezelője, az adminisztrációs háttér biztosítója.