Vállalatok képzési kihívásaira egyedi támogatás

A vállalkozások számára egyedi képzési támogatás igényelhető, ha:

SSC – egy dinamikusan növekvő gazdasági ágazat

A globális szolgáltatások, az új technológiák, az üzleti folyamatok fejlődése, a robotika és más intelligens megoldások, a munkaerő fluktuációja miatt kialakuló, cégspecifikus tudáshiány égető probléma a regionális üzleti szolgáltató központok számára.

Az akár több száz főt érintő képzések folyamatosan szükségesek a már meglévő és bővítésre kerülő, vagy a most létesítendő regionális üzleti szolgáltatási központok esetében egyaránt. A világszínvonalú, komplex, értékteremtő szolgáltatások képzett munkaerőt igényelnek!

Viszont létezik vissza nem térítendő támogatás: személyenként legfeljebb 5000 eurónak megfelelő forint összegben, maximum 2 millió euró összeghatárig.

Itt jövünk mi a képbe.

Érdekli bővebben az egyedi képzési támogatás?

Töltse le díjmentesen a vezetői összefoglaló anyagunkat!

Sarkadi Ildikó
szaktanácsadó

Az ACT Partner Stratégiával Önnek könnyebb pályáznia!

Mi abban tudunk az Ön cégének segíteni, hogy üzleti szolgáltató központjuk elindításához vagy fejlesztéséhez támogatást kaphassanak a pályázati konstrukció által.

Cégünk egyik kiemelt szakterülete az SSC egyedi képzési támogatási és egyéb beruházás-ösztönzési támogatási kérelmek összeállítása és teljes körű elszámolása, pályázati projektmenedzsmentje.

Már elnyert támogatás elszámolásában is számíthat ránk

Úgy érzi, hogy a változó képzési igények vagy a magas fluktuáció kockáztatja az elnyert támogatásának lehívását? Probléma adódott az elszámolással?

A nagyvállalatok, különösen az SSC-k képzési igényei, feltételei folyamatosan változnak a gyors, globális átalakulásoknak köszönhetően.

A változó igények, a magas mértékű fluktuáció nem szakszerű kezelése kockáztathatja a már elnyert támogatásának lehívását. Egy későbbi helyszíni ellenőrzés során feltárt hiba a támogatás jelentős lecsökkentését, de akár visszafizetését is vonhatja maga után.

Többéves
SSC képzési tapasztalat

Cégünk 2013 óta óta segíti a regionális üzleti szolgáltató központokat, multinacionális vállalatok SSC-it egyedi képzési támogatások elnyerésében és teljes körű elszámolásában.
 
Ez idáig több, mint 1700 munkatársuk továbbképzéséhez, és a hozzá kapcsolódó képzési támogatás lehívásához járultunk hozzá.

Egyedülálló, támogatás-elszámolási szoftver

Saját fejlesztésű CONRAD szoftverünkkel több száz képzést tudunk elszámolni. Tekintse meg a lentebb található bemutató videónkat.
 
A szoftverrel garantáljuk, hogy ügyfeleink kockázatmentesen, időben és pontosan tudják beadni az elszámolásokat, tervezetten tudják lekérni a támogatást.

Az egyedi képzési támogatás lényeges elemei

Szeretne minden lényeges információt megkapni erről a támogatási konstrukcióról, és a döntéshozók számára prezentálni?

Olvassa át vezetői összefoglaló anyagunkat!

Miért bízza meg az ACT Partner Stratégia Kft.-t?

Cégünk 2013 óta foglalkozik az egyedi miniszteri döntés alapján megítélt képzési támogatások pályázatával és elszámolásával.

Naprakészek vagyunk a képzési támogatás teljes követelményrendszerében.

Megbízható stratégiai partnerként ezeket biztosítjuk Önöknek:

Cégünk az eddigi SSC projektjeiben hiánytalanul le tudta kérni a tervezett támogatást, akár több száz fő, többéves képzése után is.

Ami egyedülálló nálunk:
CONRAD, az elszámolási szoftverünk

Több száz fő hosszú képzéssorozatának manuális elszámolása nagyon bürokratikus, kifejezetten aprólékos és pontos munkavégzést igénylő munka. Sok benne a hibalehetőség, ami kockáztathatja a támogatás teljes összegének lehívását.

Szoftverünket, a CONRAD-ot kifejezetten az ilyen képzési projektek elszámolására fejlesztettük ki!

Hogy érezze a különbséget az elszámolásban:

Ismerje meg CONRAD-ot, az ACT Partner Stratégia okosmegoldását

A program feldolgozza a képzéshez kapcsolódó dokumentumokat összeveti az adatokat, rögtön kiszűri a hibákat adatbázisokat készít a képzésekről, a képzésen részt vevőkről és az oktatókról.

Bízza ránk és CONRAD-ra a teljes elszámolást – garantáljuk a sikert!

Az ACT Partner Stratégia ezekben a projektekben is az Önök stratégiai partnere!

Folyamatban lévő egyedi képzési támogatás elszámolása

Problémája van a már elnyert képzési támogatásának elszámolásával? Módosítaná a képzési tervét? Magas a fluktuáció? Helyszíni ellenőrzés lesz a cégében? Kockázatos tud lenni az elszámolás során, ha nem tervez időben a változásokkal és azok következményeivel. Az elszámolás túl bürokratikus és időigényes. A támogatás-elszámolási szoftverünkkel, a CONRAD-dal mindezt gyorsan, pontosan és időben meg tudjuk oldani.

Meglévő SSC bővítése, fejlesztése

Legalább 25 új, magas hozzáadott értékű munkahelyet teremtenek az SSC szektorban? Munkavállalói számára hasznos lenne különböző készségek elsajátítása, illetve kompetenciáik fejlesztése? Képezze kollégáit munkaidő keretein belül, és fedezze a képzés idejére jutó költségek 50 százalékát vissza nem térítendő támogatásból!

Új regionális szolgáltató központ létrehozása​

Nyelvtudással bíró, jól képezhető fiatalok, állami támogatás a továbbképzésre, munkahelyteremtő támogatás a vállalatok bővítésére, adókedvezmények, fejlett infrastruktúra – mindezek a külföldi nagyvállalatok, multinacionális cégek európai vagy EMEA szolgáltató központjai számára is kihasználható lehetőségeket rejtenek magukban.